Persoonlijk en betrokken

Overzigt is opgericht door Marcel Bosch: een betrokken professional bij wie persoonlijk contact voorop staat. Marcel is pragmatisch en nuchter ingesteld en is ijzersterk in het snel creëren van overzicht, rust en duidelijkheid. Betrokkenheid en een duidelijke communicatie staan daarbij voorop.

In het kort zijn achtergrond:

  • (Fiscaal) Juridisch (mr.) en bedrijfskundig (MBA) geschoold, met een aanvullende specialisatie in faillissementsrecht.
  • Ruime ervaring als adviseur, accountmanager en manager in commerciële en herstructureringsfuncties (o.a. Arthur Andersen & Co en Rabobank (International)). Heeft in de loop der jaren honderden bedrijven van ‘binnen en buiten’ gezien, begeleid, geadviseerd én geherstructureerd.
  • Marcel is met zijn 25 jaar ervaring nagenoeg met elk mogelijk buitengewoon vraagstuk in aanraking gekomen.

Samenwerkende professionals

Soms kan het voorkomen dat jouw vraagstuk een andere vakprofessional nodig heeft. Overzigt beschikt over een krachtig netwerk van externe professionals met elk hun eigen expertise en ervaring. Deze zelfstandige professionals hanteren ook de nuchtere ‘Overzigt-werkwijze’ en daardoor ben je altijd verzekerd van de beste ondersteuning en begeleiding.

Mediation

Marcel is als gecertificeerd MfN-registermediator gespecialiseerd in de begeleiding bij zakelijke conflictsituaties. Vanuit zijn passie voor complexe en uitdagende situaties is hij altijd op zoek naar een goede oplossing. Door zijn praktijkervaring en vermogen om onderliggende problematiek goed en scherp aan te voelen, kan Marcel onpartijdig en onafhankelijk een veilige omgeving voor alle conflictpartijen creëeren. Hierdoor zijn alle partijen in staat om op een constructieve manier tot een optimaal gezamenlijk resultaat te komen.

Als MfN-registermediator is Marcel gebonden aan strenge beroepseisen en permanente educatie. Uiteraard wordt de kwaliteit van deze dienstverlening periodiek onafhankelijk en uitgebreid getoetst.